therapie
shop
gezichtsbehandeling

Guasha Gezichtsbehandeling:

In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Daarom is er dan ook uit de traditionele schraaptherapie een speciale ontspannende behandeling voor het gezicht ontwikkeld. Deze uiterst zachte techniek heeft als doel om de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in gezicht te verbeteren. Tevens zorgt de behandeling voor een betere collageen-produktie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines.

Voordelen van een Guasha gezichtsbehandeling zijn o.a.: een betere doorbloeding, vermindering van pigmentering en bevordering van een strakke/gladde huid.

De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling.

Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid.

Een gezichtsbehandeling d.m.v. Guasha is niet alleen geschikt als een ontspanning of als een schoonheidsbehandeling maar is ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholte-ontstekingen en andere hoofdklachten. Maar kan ook toegepast worden ter verbetering van de gezichtshuid zoals bij mee-eters, puistjes en een onzuivere huid.

Bij een Guasha-gezichtsbehandeling wordt gewerkt met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts.

2-daagse cursus Guasha Gezichtsbehandeling:

Deze 2-daagse cursus is de klassieke versie van de Guasha Gezichtsbehandeling en is in 2008 voor het eerst in Nederland geintroduceerd door Harris Sleegers.

Deze cursus is ook zeer geschikt voor schoonheidsspecialisten en personen die werkzaam zijn in de Beauty & Welness branche.

Kosten: 2-daagse cursus Guasha Gezichtsbehandeling, € 295,-- (incl. btw), inclusief lunch op beide dagen.

Datum 2-daagse cursus Guasha Gezichtsbehandeling:  

4 en 5 mei 2019 te Geldrop.

Aanmelding vanaf heden mogelijk, beperkt aantal plaatsen !!!

Geaccrediteerd door: BATC - VBAG

 

guashasteen1%20001 how_to_use_jade_gua_sha_toolsimagesCAHWTHH0

 

Copyright Guasha Opleidingen Santai | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden